Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Radovi u centru grada

Nastavljeni su radovi na raskrsnici kod Sajma, a danas bi trebalo da bude zakrpljen deo ulica Braće Popović i Hajduk Veljkove, ispred Master centra.

Reklame za "Carnex" i pivo u upravnom sporu

Iako je u poslednjih mesec dana uklonjeno preko 100 reklamnih oznaka koje su ružile izgled grada, velike reklame za "Carnex" na Tanurdžićevoj palati i "Jelen pivo" na Železničkoj stanici još uvek stoje.

Konkurentnost privrede u Vojvodini

Centar za strateško-ekonomska istraživanja "Vojvodina-CESS" sutra će u Novom Sadu predstaviti studiju "Konkurentnost privrede Vojvodine", koja obuhvata detaljnu analizu poslovanja vojvođanskih privrednika.

Završeni sajmovi na dva točka

Premijerno predstavljanje motocikala, terenskih vozila i plovila, akcije usmerene ka bezbednosti u saobraćaju i akrobatske vožnje na kvadovima, obeležili su 5. međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme ''Moto Bike Expo'' na Novosadskom sajmu.

Najbolja video-igrica "Lavirint"

Na informatičkom takmičenju "Smart game developer" u izradi kompujterskih igrica, u organizaciji  Računarske gimnazije Smart, proglašeni su najuspešnji učenici osnovnih škola.

Koliko će nas koštati Exit?

Koliko će novca ove godine od grada i pokrajine dobiti Udruženje Egzit za organizaciju festivala još nije poznato, izjavio je za Radio 021 generalni menadžer Egzita Bojan Bošković.

Nedovoljan broj ginekologa

U ambulantama novosadskog Doma zdravlja trenutno radi samo 20 ginekologa, a svaki od njih u toku dana treba da obavi oko 30 pregleda.

Lakše do podataka o firmama u stečaju

Podaci o više od 1.300 preduzeća iz Južnobačkog okruga, protiv kojih je pred Privrednim sudom pokrenut stečajni postupak, mogu se naći na elektronskoj oglasnoj tabli u holu suda i dostupni su svima.